Berghuis: Drie dagen later wonnen we in Eindhoven van PSV. Wat is wijsheid?

Berghuis: "Drie dagen later wonnen we in Eindhoven van PSV. Wat is wijsheid?"

Gepubliceerd: maandag 17 september 2018 om 15:18ma 17-09-2018 om 15:18

Feyenoord keerde zondag met een punt terug naar Rotterdam. Op bezoek bij AZ werd het 1-1 en Ajax en PSV lopen door overwinningen op respectievelijk FC Groningen (3-0) en ADO Den Haag (0-7) verder uit. Volgens Steven Berghuis is er echter nog niets aan de hand. Volgens de aanvaller hebben de Rotterdammers nog genoeg tijd om het tij te keren.

"We kunnen er niet omheen dat Ajax en PSV er goed opstaan zo vroeg al in het seizoen", laat Berghuis weten in gesprek met het Algemeen Dagblad. "De vraag is of de komende kampioen veel punten zal laten liggen dit seizoen. We gaan het zien."

Waar Ajax en PSV dit seizoen allebei Champions League spelen heeft Feyenoord geen Europese verplichtingen. Of het een voordeel is weet Berghuis niet. "Wij wonnen twee seizoenen geleden thuis van Manchester United, een loodzware wedstrijd. Drie dagen later wonnen we in Eindhoven van PSV. Wat is wijsheid?"

Volgens Jens Toornstra is een gat van vijf punten op PSV te repareren. "Toch lukte het ons twee seizoenen geleden om de titel te pakken. En ik zie niet zo veel niveauverschil tussen de selectie van toen en de huidige selectie, eerlijk gezegd."

Poll

Kan Feyenoord dit seizoen meedoen om de titel?

(1091 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws