Doelpuntenmaker Jong Ajax kijkt uit naar AEK: 'Wie weet krijg ik wat minuutjes'

Doelpuntenmaker Jong Ajax kijkt uit naar AEK: 'Wie weet krijg ik wat minuutjes'

Gepubliceerd: maandag 17 september 2018 om 22:18ma 17-09-2018 om 22:18

Dani de Wit was maandagavond de grote man bij Jong Ajax door beide goals te maken in de met 2-0 gewonnen competitiewedstrijd tegen Helmond Sport. De middenvelder spreekt van 'mooie weken'.

De Wit werd na rust gewisseld. "Dat was met het oog op de komende wedstrijden. Woensdag wacht een hele belangrijke wedstrijd natuurlijk en zondag de topper tegen PSV", kijkt de captain van Jong Ajax voor de camera van FOX Sports vooruit naar de wedstrijden van Ajax 1. "Het zijn hartstikke mooie weken en dit is een mooi begin. Ik hoop dat ik erbij zit woensdag en wie weet krijg ik wat minuutjes."

De Wit erkende dat Jong Ajax het duel tegen Helmond Sport eerder had moeten beslissen. "Maar in de eindfase zijn we wel slordig. We schieten veel van afstand, maar uiteindelijk moet je goals maken, dat telt. Dat gebeurt gewoon te weinig." Volgens De Wit was het krachtsverschil tussen beide ploegen enorm. "We waren gewoon stukken beter, zowel de eerste als tweede helft. Maar wat ik zeg: we moeten eerder de wedstrijd beslissen."

Poll

Gaat Ajax winnen van AEK Athene?

(9308 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws