Honderden fans zien rentree Willem II-verdediger: 'Toch wel heel bijzonder'

Honderden fans zien rentree Willem II-verdediger: 'Toch wel heel bijzonder'

Gepubliceerd: dinsdag 18 september 2018 om 10:23di 18-09-2018 om 10:23

Jordens Peters maakte maandagavond na tien maanden blessureleed zijn rentree. Naar de wedstrijden van het tweede elftal van Willem II kwamen ruim vijfhonderd supporters om de aanvoerder van de Tilburgers te ondersteunen.

Peters speelde een helft mee tijdens de 4-1 zege op Eindhoven 2. Het werd de vermoedelijk drukst bezochte wedstrijd van het reserveteam van de Tilburgers ooit. Er waren zelfs rode, witte en blauwe rookpotten om te vieren dat de centrale verdediger zijn rentree maakte. "Het is toch wel heel bijzonder dat zoveel mensen speciaal voor jou naar een wedstrijd komen", aldus Peters tegenover Brabants Dagblad. "Ik had best langer kunnen spelen, een minuut of zestig. Maar net als met de trainingen bouwen we het rustig op."

De 31-jarige verdediger speelde op 4 november vorig jaar zijn laatste wedstrijd na weken met pijnstillers gespeeld te hebben wegens pijn in zijn knie. Afbrokkelend kraakbeen bleek de oorzaak. "Ik kan wat er met die knie aan de hand is helemaal van me afzetten in het veld. Ik voel me nergens door geremd, voel helemaal geen angst", zei Peters. "Ik ben weer een stap dichter bij het grote doel. Dat is meedoen met Willem II in de eredivisie."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws