Update: Van Bronckhorst heeft nieuws over 'Jörgensen-momentje': Voelde wat

Update: Van Bronckhorst heeft nieuws over 'Jörgensen-momentje': "Voelde wat"

Gepubliceerd: dinsdag 18 september 2018 om 14:39di 18-09-2018 om 14:39

Het lijkt erop dat Nicolai Jörgensen opnieuw geblesseerd is geraakt in een oefenwedstrijd van Feyenoord. De Rotterdammers speelden dinsdag een oefenwedstrijd tegen Jong Feyenoord.

De Deen, die zondag ook invaller was in het competitieduel met AZ, begon bij Feyenoord in de basis. Verder speelden onder meer Kenneth Vermeer Bart Nieuwkoop, Renato Tapia, Dylan Vente en Luis Sinisterra mee bij de Rotterdammers. De reserves van Feyenoord kwamen volgens RTV Rijnmond op voorsprong via goals van Jörgensen en Mo El Hankouri.

Later ging het ogenschijnlijk toch mis voor de spits van Feyenoord. Volgens Rijnmond verliet Jörgensen geblesseerd het trainingsveld. Hij voelde aan de voet en hinkte naar binnen. Daar wordt hij behandeld. Over de ernst van de blessure is nog niets bekend. 

Een terugval zou slecht nieuws betekenen voor de Rotterdammers. De Deens international raakte na het WK geblesseerd aan zijn voet en miste de volledige voorbereiding van de Rotterdammers, maar leek op de weg terug.

Update 14.39: Jörgensen heeft dinsdagmiddag géén serieuze blessure opgelopen tijdens de training. Trainer Giovanni van Bronckhorst zegt dat voor de camera van Feyenoord TV. "Nico had een momentje, voelde wat in zijn voet. Daardoor is hij naar binnen gegaan. Gelukkig is er geen schade. (...) Het ziet er niet ernstig uit."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws