Neres vol vertrouwen: 'Deze groep gelooft in het bereiken van de volgende ronde'

Neres vol vertrouwen: 'Deze groep gelooft in het bereiken van de volgende ronde'

18-09-2018 13:31
24

David Neres kijkt uit naar het Champions League-avontuur met Ajax. Via de Amsterdammers hoopt hij stiekem zijn grote droom waar te maken: spelen voor de nationale ploeg van Brazilië.

"We gaan in een van de grootste competities ter wereld spelen en ik hoop dat we het goed gaan doen", aldus Neres tegenover het Braziliaanse Estadao. "Maar we weten dat alle wedstrijden heel lastig zullen worden. We zullen sterk en geconcentreerd moeten spelen om verder te komen."

Volgens Neres zit Ajax in een moeilijke groep. "In deze competitie zijn geen makkelijke wedstrijden. (...) Ik denk dat het mooie wedstrijden worden en we zullen er alles aan doen om verder te komen. Ons belangrijkste doel is om de groepsfase door te komen, dat is iets wat de hele groep wil en waar de hele groep in gelooft."

En hoe zit het met de Braziliaanse nationale ploeg? "Als ik Ajax kan helpen en daar kan renderen, komt er wellicht een kans bij de Braziliaanse selectie. Dat is een grote droom. Natuurlijk is het iets wat ik graag wil, maar de belangrijkste focus is om met Ajax mooie dingen te bewerkstelligen."