Memphis: Hoeft niet opnieuw ter sprake gebracht te worden. Dat gebeurt nu wel

Memphis: "Hoeft niet opnieuw ter sprake gebracht te worden. Dat gebeurt nu wel"

Gepubliceerd: dinsdag 18 september 2018 om 19:39di 18-09-2018 om 19:39

Memphis Depay verzekert dat er niets speelt tussen hem en Wayne Rooney. Rooney uitte in een interview kritiek op Memphis, die voor een wedstrijd van de Manchester United-reserves aan kwam zetten met een Rolls Royce en dure kleding.

Rooney had hem juist geadviseerd om dat niet te doen en haalde in het interview onder meer het rode leren jasje van Memphis aan. De Oranje-international reageerde via Instagram, maar verzekert nu dat er niets aan de hand is.

"Waarom is dit een vraag? Jullie hebben mijn reactie gezien. Mensen nemen dit heel serieus", lacht Memphis tegenover Engelse media. "Sommige mensen kunnen niet tegen een grap. Wayne en ik zijn erg goede vrienden. Hij is een legende. Toen ik het hoorde stelde ik mezelf gewoon vragen, van de duizend leren jasjes die ik heb is er geen een rood."

"Ik begreep wat hij bedoelde en dat is het. Het hoeft niet opnieuw ter sprake gebracht te worden. Dat gebeurt nu wel. Het is gebeurd. Ik ben nou eenmaal een flamboyante jongen die van mooie spullen houdt, maar dat betekent niet dat ik niet slim ben. Ik ben volwassener geworden. Soms nemen we dingen te serieus, maar je moet gewoon lachen om een grap en doorgaan."

"Ik ben er zeker van dat hij blij is met hoe ik nu ben en de voetballer die ik ben geworden. Ik ben beter geworden en voel me erg sterk. Het is goed."

Lees ook: Rooney schudt het hoofd: 'Memphis kwam in Rolls-Royce, rode jas en cowboyhoed'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws