PSV incasseert forse nederlaag: Als ik het over zou doen, zou ik hem neerhalen

PSV incasseert forse nederlaag: "Als ik het over zou doen, zou ik hem neerhalen"

18-09-2018 22:09
36

Jorrit Hendrix baalt van de ruime nederlaag van PSV. De middenvelder had het idee dat er op basis van de eerste helft iets te halen viel tegen FC Barcelona. In de tweede helft liep het allemaal in de soep.

"4-0 is wel even slikken, ja. We hebben het lang volgehouden en toch wat mogelijkheden gecreërd. Uiteindelijk vallen er drie goals. Dat is balen", zegt Hendrix tegen Veronica. "Barcelona is een topploeg en misschien nog wel beter dan de ploegen die we destijds tegen kwamen."

Na de 2-0 van Ousmane Dembélé was het gedaan. Bij die goal waren Hendrix en Hirving Lozano betrokken. "Hij stond tussen mij en Chucky in. We wilden hem tussen ons in houden, maar dan draait hij weg. Zulke kwaliteiten moet je erkennen. Als ik het over zou doen, zou ik hem neerhalen."

Zondag kan PSV zich revancheren. In Eindhoven is Ajax dan de tegenstander. Of dat gaat lukken? "Dat zal moeten blijken, maar ik denk dat we als ploeg sterk genoeg zijn om ons hier overheen te zetten en zondag weer alles te geven. Daar heb ik vertrouwen in."