Ajax weigerde 33 miljoen euro: Het is een teken dat ik op de goede weg ben

Ajax weigerde 33 miljoen euro: "Het is een teken dat ik op de goede weg ben"

Gepubliceerd: dinsdag 18 september 2018 om 23:46di 18-09-2018 om 23:46

David Neres ervaart een gevoel van trots omdat Ajax afgelopen winter een bod van 33 miljoen euro van Borussia Dortmund afsloeg. De club wilde de belangrijke Braziliaan niet laten vertrekken.

Neres is geen moment bezig geweest met een mogelijke transfer naar de Bundesliga of naar welke competitie dan ook. "Ik houd me pas met de interesse van andere clubs bezig als mijn zaakwaarnemer zegt dat Ajax wil onderhandelen", vertelt Neres aan De Telegraaf.

"Natuurlijk heb ik wel over de interesse van Borussia Dortmund gelezen, maar er nooit over hoeven nadenken. Zo kon ik mijn focus volledig op Ajax houden. Maar het streelt je ego natuurlijk wel als een grote club zo veel geld voor je over zou hebben. Het is een teken dat ik op de goede weg ben."

In plaats van te vertrekken koos Neres ervoor om een nieuw, verbeterd contract te tekenen bij Ajax. Hij ligt nu vast tot 2022. "Uit de aanbieding sprak veel waardering. En voor mij is het nieuwe contract een stimulans om zo door te gaan, zelfs nog harder te werken en nog beter te worden."

Neres heeft geen idee hoe zijn toekomst er over een jaar uitziet. "Ik ben geen planner. Het belangrijkste doel is nu om te presteren en te schitteren in de Champions League. Je merkt in de groep dat we dat allemaal heel graag willen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws