Schuurs: Ik ben realistisch, dit is zo'n beetje de grootste stap die er is

Schuurs: "Ik ben realistisch, dit is zo'n beetje de grootste stap die er is"

Gepubliceerd: woensdag 19 september 2018 om 15:45wo 19-09-2018 om 15:45

Perr Schuurs speelde maandag met Jong Ajax tegen Helmond Sport in de Keuken Kampioen Divisie en behoort woensdag tot de wedstrijdselectie voor het Champions League-duel met AEK Athene. De verdediger baalt niet dat hij met de beloften moet meedoen.

"Als je ziet wat ik voor me heb, is het geen schande om mijn wedstrijden bij Jong Ajax te spelen. Ik ben realistisch, dit is zo'n beetje de grootste stap die er is. Ik moet hiermee kunnen omgaan en het accepteren", laat Schuurs weten in gesprek met Ajax Life.

De achttienjarige Limburger leert bovendien ook iedere wedstrijd nog bij Jong Ajax, zoals maandag tegen Helmond (2-0). "Zoals iedereen heeft kunnen zien, stonden we met drie man achterop en ik stond vaak een-op-een tegenover de Helmondspits. Normaal sta je met z'n tweetjes, nu moest ik het alleen doen en dan wordt er toch iets anders van je verwacht: alle duels winnen."

"Ik ging na de 1-0 even bij de trainer langs om te vragen of het goed ging", vervolgt Schuurs, die de voordelen ziet. "Het lijkt mij alleen maar positief dat we bij Jong Ajax dezelfde speelstijl hanteren als het eerste."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws