De Jong lacht: Ik denk niet dat hij Messi gaat inhalen, maar het is zeker mooi

De Jong lacht: "Ik denk niet dat hij Messi gaat inhalen, maar het is zeker mooi"

Gepubliceerd: woensdag 19 september 2018 om 22:15wo 19-09-2018 om 22:15

Met twee doelpunten brak Nicolás Tagliafico woensdagavond het verzet van AEK Athene in de eerste Champions League-wedstrijd van Ajax. Frenkie de Jong heeft genoten van zijn Argentijnse ploeggenoot.

Emile van de Sande
AMSTERDAM

Door zijn dubbelslag bezet Tagliafico de tweede plek op de topscorerslijst van de Champions League. "Ja, net achter Messi hè", lacht De Jong na de 3-0 zege in gesprek met VoetbalPrimeur. Messi was dinsdag drie keer trefzeker tegen PSV. "Ik denk niet dat hij Messi gaat inhalen, maar het is zeker wel mooi."

De Jong spreekt van een 'goede start' van de Champions League-groepsfase. "Het was redelijk goed, vooral in de tweede helft. Het is lekker dat je gelijk na rust op voorsprong komt. Dat helpt, want dan moeten zij iets meer komen. Ze waren sowieso ingesteld op verdedigen en een beetje tijdrekken. Dan is het lekker als die goal valt."

"Over het algemeen hebben we goed gevoetbald, maar ik snap wel wat je bedoelt: ik heb ook het gevoel dat we nog steeds beter kunnen", vervolgt de Ajacied tegenover deze website. "Wij willen zoals altijd spelen met druk vooruit, snel scoren en zoveel mogelijk goals maken. Dat was deze wedstrijd niet anders."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws