Blessureperikelen bij Ajax: naast De Ligt nog een vraagteken voor PSV-uit

Blessureperikelen bij Ajax: naast De Ligt nog een vraagteken voor PSV-uit

Gepubliceerd: woensdag 19 september 2018 om 23:20wo 19-09-2018 om 23:20

Ajax heeft blessurezorgen in de aanloop naar de Eredivisie-topper tegen PSV (zondag). Naast Matthijs de Ligt is ook Klaas-Jan Huntelaar een vraagteken.

De Ligt kon door knieklachten niet spelen in de Champions League-wedstrijd tegen AEK Athene. Daar kwam woensdag nog een tegenvaller bij: Huntelaar kreeg last van z'n hamstring. "We hebben hem uit voorzorg eraf gehaald", vertelt Erik ten Hag aan Veronica. "Hij gaf het aan, dus dan ga je wisselen. We hebben een zwaar programma."

Huntelaar weet zelf ook nog niet hoe ernstig het is. "Ik vond het jammer", aldus de Ajax-spits bij de NOS over zijn wissel. "Als je begint, denk je er niet over na dat je eruit zou moeten. Na een uur kreeg ik een beetje last van mijn hamstring. Een echte blessure? Ik voelde het stijf worden."

Komt de topper tegen PSV van komende zondag in gevaar? "Volgens mij was ik er vrij snel bij. We zullen zien", aldus Huntelaar. Kasper Dolberg maakte in de tweede helft van Ajax - AEK Athene (3-0) zijn rentree na maanden blessureleed.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws