Lachende Onana: Hé f*cking guy, zelfs ik heb al gescoord dit seizoen

Lachende Onana: "Hé f*cking guy, zelfs ik heb al gescoord dit seizoen"

Gepubliceerd: donderdag 20 september 2018 om 07:47do 20-09-2018 om 07:47

Ajax-doelman André Onana kon zijn lachen nauwelijks inhouden na afloop van Ajax-AEK Athene. De doelman uit Kameroen hield de nul tijdens zijn Champions League-debuut en zag linksback Nicolas Tagliafico twee van de drie Amsterdamse treffers aantekenen.

Onana kan goed opschieten met de Argentijn. "Nico en ik maken altijd geintjes met elkaar. Ik maakte tegen Sturm Graz een fout en sindsdien zeg ik altijd tegen hem: hé f*cking guy, zelfs ik heb al gescoord dit seizoen. Vandaag (woensdag, red.) zei hij voor de wedstrijd nog: wacht maar... En dan maakt hij er twee!", lacht de doelman in gesprek met AT5.

De zege op de Grieken smaakt naar meer. Volgens Onana is Ajax ook niet kansloos tegen groepsgenoten Bayern München en Benfica. "Je weet het nooit. Wij hebben een goed team en ik ben blij met hoe we spelen. Vorig jaar hadden we veel problemen met standaardsituaties, maar dat gaat nu een stuk beter", aldus de keeper, die ook vol vertrouwen is over de topper tegen PSV van zondagmiddag. "Wij gaan daarheen om te winnen. We kunnen niet afwachten. Het gaat lastig worden... voor hen", knipoogt de sluitpost.

Poll

Wat wordt PSV-Ajax?

(9024 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws