Zus Ronaldo schreeuwt moord en brand: 'Ze willen mijn broer vernietigen'

Zus Ronaldo schreeuwt moord en brand: 'Ze willen mijn broer vernietigen'

Gepubliceerd: donderdag 20 september 2018 om 09:28do 20-09-2018 om 09:28

Cristiano Ronaldo verliet woensdag in tranen het veld na zijn rode kaart in het Champions League-duel van Juventus tegen Valencia. Zijn zus kan niet geloven dat de Portugese ster van het veld werd gestuurd.

Ronaldo trok even aan het haar van Valencia-verdediger Jeison Murillo, die de nodige misbaar maakte. Scheidsrechter Felix Brych besloot de Juventus-aanvaller weg te sturen. 'Wat een schande in het voetbal. Het recht zal zegevieren. Ze willen mijn broer vernietigen, maar God slaapt nooit. Schande', reageert Katia Aveiro, de bekende zus van Ronaldo, woedend op Instagram.

Ook Juve-trainer Massimiliano Allegri en verdediger Leonardo Bonucci waren verontwaardigd over het wegsturen van Ronaldo. De Oude Dame lijkt zijn ster bovendien enige tijd te moeten missen. Italiaanse media houden rekening met een schorsing van drie à vier duels, omdat de bal niet in de buurt was op het moment van de overtreding. Juventus won overigens met 0-2.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vergonha no futebol ....será feita justiça ....querem destruir o meu irmão mas Deus nunca dorme ... Vergonhoso ....#respeitemofutebol

Een bericht gedeeld door Katia Aveiro (@katiaaveirooficial) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws