'Ajax en ik horen in de Champions League. Prachtig om zo te beginnen'

'Ajax en ik horen in de Champions League. Prachtig om zo te beginnen'

Gepubliceerd: donderdag 20 september 2018 om 13:05do 20-09-2018 om 13:05

PSV - Ajax wordt 'fiftyfifty', voorspelt Dusan Tadic. De Serviër zegt tegen NUsport dat het niet uitmaakt dat Ajax gewonnen heeft in de Champions League en PSV verloren heeft. Het is een wedstrijd op zich, zegt hij.

"Je kunt zeggen dat het een perfect moment is om PSV te treffen", zegt Tadic. "Wij hebben gewonnen en zij verliezen met 4-0 van FC Barcelona, maar zo zie ik dat niet. Er is nooit een perfect moment, want het is een wedstrijd op zich. PSV-Ajax wordt fiftyfifty."

Ajax begon vlammend aan het miljardenbal door AEK Athene met 3-0 naar huis te sturen. "De Champions League is een van de redenen waarom ik naar Ajax ben gekomen. Ajax en ik horen in de Champions League", zegt Tadic. "En dan is het prachtig om te beginnen met een 3-0-zege, al was het spel voor rust niet top. We klopten op de deur, terwijl AEK bijna alleen maar verdedigde. Na rust brak ze dat op. Ze werden moe en daar hebben wij van geprofiteerd."

Tadic was bij de 2-0 van Donny van de Beek belangrijk. Hij leverde de voorzet af, maar kort daarvoor werd hij neergehaald. Tadic besloot echter door te spelen. "Ik ben niet zo goed in schwalbes maken. Dat zei ik ook nog tegen de scheids. Ik werd in de eerste helft keihard in mijn rug geduwd. They killed me from the back. Het was een betere oplossing om gewoon door te gaan", zegt Tadic tegen Ajax Life.

Poll

Wie gaat er winnen?

(1293 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws