'Na Feyenoord konden we hele wereld aan, nu lijken we er niks meer van te kunnen'

'Na Feyenoord konden we hele wereld aan, nu lijken we er niks meer van te kunnen'

20-09-2018 15:45
22

Erik Bakker predikt rust bij De Graafschap. Na de stunt tegen Feyenoord op de eerste speeldag zit de klad erin bij de Achterhoekers, maar de middenvelder maakt zich nog geen grote zorgen.

Bakker stond de laatste twee competitiewedstrijd buitenspel met een enkelblessure. "Ik ben fit als zal ik de pijn nog wel blijven voelen. Dat houd je toch. Pijntjes zijn er ook altijd. Het was even vervelend omdat ik bepaalde dingen ook niet kon doen", vertelt hij aan Omroep Gelderland.

De Graafschap treft vrijdag Heracles Almelo en Bakker (28) moet met zijn ervaring de ploeg wat meer aan het voetballen krijgen. "Duidelijkheid en rust hebben we wel nodig. Daar kan ik niet alleen voor zorgen, maar dat zou wel moeten ja. We zitten nu misschien in een slechte fase en dan ben je als team wel gebaat bij duidelijkheid."

"Heel veel moet anders en beter", beseft Bakker na nederlagen tegen onder meer NAC Breda, FC Groningen en VVV-Venlo. "Na Feyenoord dachten we dat we de hele wereld aankonden. Nu lijken we er helemaal niets meer van te kunnen. De waarheid zal wel ergens in het midden liggen."