'Interesse in Ajax-back: na Newcastle ook Napoli onder de indruk van Tagliafico'

'Interesse in Ajax-back: na Newcastle ook Napoli onder de indruk van Tagliafico'

Gepubliceerd: donderdag 20 september 2018 om 18:38do 20-09-2018 om 18:38

Nicolas Tagliafico is hot na zijn twee doelpunten in het Champions League-duel met AEK Athene woensdagavond. De linksback van Ajax wordt in buitenlandse media met diverse clubs in verband gebracht.

Volgens Sportmediaset heeft Napoli de naam van Tagliafico nog wat nadrukkelijker in het boekje opgeschreven. De Argentijnse international was al in beeld in Stadio San Paolo toen hij nog speler van Independiente was. Omdat Tagliafico tevens over een Italiaans paspoort beschikt, is er geen enkel probleem voor de Napolitanen om hem aan te trekken. De Italiaanse topclub ziet in hem de opvolger van  Faouzi Ghoulam, mocht die vertrekken.

Ook The Chronicle besteedt aandacht aan Tagliafico. Newcastle United zit al langer achter de 26-jarige verdediger aan, maar tastte tot drie keer toe mis. In de zomer van 2017 probeerde de Engelse club hem op het allerlaatste moment aan te trekken, maar de deal kwam niet van de grond. Ook in januari was Tagliafico in beeld. Toen ging Ajax echter met hem aan de haal.

Newcastle probeerde het vervolgens deze zomer in Amsterdam. Volgens het lokale medium hanteerde Ajax een vraagprijs van negen miljoen euro. Dat kon Newcastle op dat moment niet ophoesten, ondanks de nodige transferinkomsten. Dat wekte in meerdere lagen van de club de nodige verbazing. Inmiddels lijkt het prijskaartje van Tagliafico nog verder gestegen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws