'Bij PSV denkt iedereen in hetzelfde belang, bij Ajax is er veel meer gedoe'

'Bij PSV denkt iedereen in hetzelfde belang, bij Ajax is er veel meer gedoe'

Gepubliceerd: vrijdag 21 september 2018 om 06:55vr 21-09-2018 om 06:55

Nick Viergever neemt het zondag met PSV op tegen zijn oude club Ajax. De 29-jarige verdediger ziet een duidelijk verschil tussen beide clubs. Volgens Viergever trekt iedereen in Eindhoven 'aan hetzelfde touwtje'.

"Spelers, staf, directie; iedereen denkt in hetzelfde belang, bij Ajax voelde je dat dit soms anders was", vertelt Viergever in het Algemeen Dagblad. In Amsterdam zag hij toch meer 'politiek'. "En veel meer gedoe en meninkjes in de pers. En dat werkt dan door naar boven in de club en naar de stemming bij supporters."

Viergever is benieuwd naar de krachtmeting van zondag. PSV ging deze week met 0-4 onderuit bij FC Barcelona in de Champions League. Ajax won van AEK Athene, maar speelde wel een dag later. "We gaan zien hoe het allemaal uitpakt. Deze week met Barcelona en Ajax gaat duidelijk maken waar we staan", stelt de linkspoot.

"Ik heb er zin in. Wij zijn niet van de kaart omdat het 4-0 werd tegen Barcelona. Er zijn genoeg goede punten uit die wedstrijd om mee te nemen. En dat gebeurt ook. We deden het met ons eigen spel goed tegen misschien wel de beste ploeg ter wereld."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wat wordt PSV-Ajax?

(9025 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws