Ik verwacht in de komende wedstrijden wel iets meer van Feyenoord

"Ik verwacht in de komende wedstrijden wel iets meer van Feyenoord"

21-09-2018 10:49
32

Regi Blinker ziet een groot voordeel voor Feyenoord in de competitie. Doordat de Rotterdammers niet meer actief zijn in Europa, kan alles op de competitie worden gezet.

"Het is goed dat Feyenoord de hele week naar een wedstrijd toe kunnen werken", zegt Blinker, oud-speler van Feyenoord, voor de camera van RTV Rijnmond. "Ik hoop dat dat ze wat voordeel gaat geven in de competitie."

Feyenoord begon slecht aan het seizoen, maar heeft zich inmiddels redelijk herpakt. Volgens Blinker is het echter nog niet genoeg wat de club laat zien. "Ik verwacht in de komende wedstrijden wel iets meer van Feyenoord. De Europese uitschakeling was natuurlijk slecht. Nu heb je tijd om aan dingen te bouwen. Ik vertrouw erop dat Gio (Van Bronckhorst, red.) dat ook gaat doen."

Sven van Beek en Bart Nieuwkoop zijn Feyenoorders die het momenteel lastig hebben onder Van Bronckhorst. Blinker roept op tot geduld. "Soms heb je een periode dat je even wat meer geduld hebben en net dat geluk moet hebben dat het meezit. Sven heeft al een goede periode gehad bij Feyenoord. Bart heeft ook een aandeel gehad in de competitie en beker. Het zijn prima spelers, maar ze moeten even geduld hebben. Ik heb er vertrouwen in."