Speciaal duel Van Bronckhorst: We zijn nu rivalen, ondanks ons verleden

Speciaal duel Van Bronckhorst: "We zijn nu rivalen, ondanks ons verleden"

Gepubliceerd: vrijdag 21 september 2018 om 15:02vr 21-09-2018 om 15:02

Giovanni van Bronckhorst en Dick Advocaat staan, na een korte samenwerking bij Feyenoord in 2016, aankomend weekend tegenover elkaar. Van Bronckhorst is niet verbaasd dat Advocaat is ingestapt bij FC Utrecht.

Van Bronckhorst spreekt tijdens de persconferentie, geciteerd door RTV Rijnmond, met respect over Advocaat. "Het is voor iedereen duidelijk dat we een verleden hebben, hij is belangrijk geweest gedurende mijn gehele carrière." Van Bronckhorst geeft aan dat hij de nieuwbakken Utrecht-coach niet heeft gesproken na zijn aanstelling. "We hebben geen contact gehad, maar we spreken elkaar regelmatig, laatst nog in de stad."

 
De Feyenoord-coach maakt duidelijk dat het niet moet worden gezien als een duel tussen de bevriende coaches. "We zijn nu rivalen, ondanks ons verleden. Het blijft een wedstrijd tussen Feyenoord en Utrecht. Niet tussen Van Bronckhorst en Advocaat." Van Bronckhorst is niet verrast dat Advocaat is ingestapt bij de ploeg uit de Domstad. "Als het gevoel goed is, dan doet hij het. Nu gaat hij voor de volle 100% voor Utrecht werken."

Poll

Wie gaat zondag winnen?

(1261 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws