Kluivert meldt zich 'met borst vooruit' bij Roma: Kan ik alleen maar waarderen

Kluivert meldt zich 'met borst vooruit' bij Roma: "Kan ik alleen maar waarderen"

Gepubliceerd: vrijdag 21 september 2018 om 16:18vr 21-09-2018 om 16:18

AS Roma heeft met Rick Karsdorp en Justin Kluivert twee Nederlanders in dienst. De één is een Rotterdammer, de ander een Amsterdammer en de twee kunnen het goed met elkaar vinden.

Karsdorp en Kluivert trekken veel met elkaar op in Rome. "We zijn allebei Nederlanders, dus we zoeken elkaar op. Het maakt dan niet uit of hij van Ajax, Roda JC of Feyenoord komt. We beheersen de taal nog niet, dus we hebben elkaar gewoon nodig. We hebben echt wat aan elkaar", vertelt Karsdorp aan Ziggo Sport.

Kluivert speelt sinds de zomer in de hoofdstad van Italië. De manier waarop hij binnenkwam, kan Karsdorp wel waarderen. "Toch dat arrogante", lacht de rechtsback. "Ik ga geen voorbeelden noemen, maar Amsterdamse bluf of arrogantie heeft hij wel. Dat maakt hem ook wel een grappige en leuke jongen. Als je negentien bent en je komt hier binnen met de borst vooruit, dan kan ik dat alleen maar waarderen."

Karsdorp en Kluivert zijn dit seizoen niet verzekerd van een basisplaats. De oud-Feyenoorder speelde twee competitieduels, terwijl Kluivert het moet doen met drie invalbeurten. Bij de Champions League-wedstrijd tegen Real Madrid zat het duo op de tribune.

Lees ook: 'Raiola op voet van oorlog met Roma door situatie Kluivert'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws