Van Bronckhorst tevreden: Hij kan iets extra's brengen voor de ploeg

Van Bronckhorst tevreden: "Hij kan iets extra's brengen voor de ploeg"

21-09-2018 16:32
18

Giovanni van Bronckhorst kampt met weinig personele problemen in aanloop naar de ontmoeting met FC Utrecht van zondag. Yassin Ayoub, die hoopt op een basisplaats, wordt steeds fitter en Nicolai Jörgensen is teruggekeerd in de selectie. Alleen Ridgeciano Haps is niet beschikbaar.

Van Bronckhorst vertelt op de persconferentie blij te zijn met de aanwezigheid van Ayoub. Hij kampte in het begin van het seizoen met fysieke problemen, maar wordt fysiek steeds sterker. "Hij kan iets extra's brengen voor de ploeg. Ik kijk elke wedstrijd wat ik nodig heb en ben blij dat hij bij ons speelt", aldus de Feyenoord-trainer volgens RTV Rijnmond.

Van Bronckhorst gaat daarnaast nog in op de situatie van Tonny Vilhena. De middenvelder is al een paar keer dicht bij een transfer geweest, maar speelt nog steeds in Rotterdam-Zuid. Volgens Van Bronkhorst kunnen Ayoub en Vilhena prima samenspelen op het middenveld van Feyenoord. "Het zijn allebei linkspoten, maar Ayoub is wel een ander type. Dat hoeft elkaar dus niet te bijten."