AZ komt met update over Boadu: spits sluit na winterstop weer aan bij A-selectie

AZ komt met update over Boadu: spits sluit na winterstop weer aan bij A-selectie

21-09-2018 19:11
34

AZ verwacht dat de onfortuinlijke Myron Boadu na de winterstop weer aansluit bij de A-selectie. De spits viel zondag geblesseerd uit tijdens de thuiswedstrijd tegen Feyenoord en is vrijdagochtend succesvol geopereerd.

Dat meldt AZ via de officiële kanalen. In een vermakelijke eerste helft raakte Boadu zondag zwaar geblesseerd. Het ging volledig verkeerd met de enkel van de zeventienjarige aanvaller na een duel met Eric Botteghin. Kermend van de pijn ging Boadu naar de grond.

'Boadu gaat nu het revalidatietraject in en sluit naar verwachting na de winterstop weer aan bij de A-selectie', zo laat AZ weten op het digitale huis. Eerder verklaarde trainer John van den Brom al Boadu erg te gaan missen. "Het talent en de kwaliteit van hem zijn bekend en gaan we enorm missen", stelde hij tegenover RTV Noord-Holland. "Maar ook zijn persoonlijkheid, de lach op zijn gezicht die anderen inspireert, gaan we missen. Je bent in dit geval meer dan een speler kwijt want je mist ook zijn aanwezigheid in de groep."