Kuwas opnieuw op de Heracles-bank: Dan kun je zeker boos zijn, ja

Kuwas opnieuw op de Heracles-bank: "Dan kun je zeker boos zijn, ja"

Gepubliceerd: vrijdag 21 september 2018 om 23:17vr 21-09-2018 om 23:17

Brandley Kuwas accepteert zijn reserverol bij Heracles Almelo logischerwijs niet. De aanvaller was vorig seizoen de grote uitblinker bij Heracles Almelo, maar zit nu op de bank. Daardoor is Kuwas getergd.

"Het is nooit fijn om op de bank te beginnen. Dat knaagt wel aan je", vertelt Kuwas aan de NOS. Kuwas zat vorige week ook al op de bank, maar trainer Frank Wormuth legde toen uit dat hij terugkeerde van een interland met Curaçao en hij niet zeker wist of hij fit genoeg was. Wat nu de uitleg was? "Ik heb geen uitleg gekregen deze keer."

En dus weet Kuwas wat hem te wachten staat. "Dan moet je gewoon op de bank zitten en hard werken om erin te komen. Tuurlijk, je wilt altijd spelen en je bijdrage leveren. Als je op de bank zit kan dan niet, dan kun je zeker boos zijn, ja."

Het voelt voor Kuwas extra zuur omdat hij deze zomer open stond voor een vertrek, maar Heracles een, in zijn ogen, te hoge vraagprijs wilde hebben. Nu zit hij op de bank. "Op een gegeven moment moet je er een punt achter zetten. Dat heb ik ook gedaan. Ik heb me altijd goed opgesteld naar alles en iedereen, vind ik. Het was voor mij een gesloten boek. Hij maakte nu de keuze om me niet te laten spelen. Ik ben altijd vrolijk en heb altijd zin om te spelen, dus dat speelt geen rol."

Poll

Moet Kuwas in de basis staan?

(863 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws