'Ik heb het gevoel dat het publiek van FC Twente me weer accepteert'

'Ik heb het gevoel dat het publiek van FC Twente me weer accepteert'

Gepubliceerd: zaterdag 22 september 2018 om 00:01za 22-09-2018 om 00:01

Jari Oosterwijk is op de weg terug bij FC Twente. De spits was vrijdagavond tegen Telstar opnieuw belangrijk met een doelpunt. Enkele maanden geleden werd Oosterwijk nog volledig afgeschreven. Daar lijkt nu geen sprake meer van te zijn, vertelt hij aan FOX Sports.

"Ik doe gewoon wat ik kan als ik speel. Dan doe ik m'n best en maak ik m'n goals", zegt Oosterwijk. "Als de trainer (Marino Pusic, red.) wil dat ik begin, dan begin ik. Met m'n vuist op tafel slaan? Het heeft niet zoveel zin om hier te zeggen dat ik met m'n vuist op tafel ga slaan. Tom (Boere, red.) heeft nu ook al vier goals gemaakt. Die doet het ook niet verkeerd. Ik doe gewoon wat ik kan op het veld. Het heeft niet veel zin om daar buiten dingen te gaan roepen. Dat is niet mijn stijl."

"Ik heb het gevoel dat ik er nu voor andere mensen weer ben. Ik ben voor mezelf nooit weggeweest. De hele heisa begreep ik ook niet echt. Ik vond het een beetje overdreven dat ik zo werd aangepakt", vervolgt Oosterwijk, die onder meer doelt op het Cambuur-verhaal. "Dat ik zo makkelijk werd afgeschreven, maar zo gaat dat. Daar wordt een verhaal van gemaakt. Ik kan daar niet zoveel mee. Ik moet me gewoon terugknokken."

En dus ziet het er allemaal een stuk rooskleuriger uit voor Oosterwijk. "Ik heb het gevoel dat het publiek me weer accepteert. Ik hoor veel positieve geluiden."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws