'PSG-duo op weg naar de uitgang: terug naar Italië en Manchester'

'PSG-duo op weg naar de uitgang: terug naar Italië en Manchester'

Gepubliceerd: zaterdag 22 september 2018 om 09:30za 22-09-2018 om 09:30

Paris Saint-Germain gaat komend seizoen mogelijk afscheid nemen van aanvoerder Thiago Silva en middenvelder Adrien Rabiot. De 33-jarige Silva loopt in 2020 uit zijn contract, terwijl zijn tien jaar jongere collega aan het einde van het seizoen transfervrij kan vertrekken.

Volgens Le10Sport staat PSG open voor een zomers vertrek van Silva. De Braziliaan speelt al zes jaar in de Lichtstad, maar is op leeftijd. De regerend Ligue 1-kampioen kan alleen in de zomer van 2019 nog een transfersom vangen voor zijn aanvoerder. Naar verluidt ligt de centrale verdediger vooral in Italië goed in de markt: zijn oude club AC Milan zou geïnteresseerd zijn, maar ook Juventus, Napoli en AS Roma worden genoemd.

Rabiot is al tijdenlang met PSG in onderhandeling over een nieuw contract, maar beide partijen weten elkaar vooralsnog niet te vinden. The Sun vermoedt dat Manchester City hem wil halen en dat Rabiot open staat voor een transfer naar Engeland. De 23-jarige Fransman speelde in 2008 al een jaartje in de jeugdopleiding van The Citizens, maar had last van heimwee. De club hielp hem echter met zijn problemen en Rabiot is dit gebaar nooit vergeten. Naar verluidt zitten ook FC Barcelona en Juventus achter de middenvelder aan.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws