Zaakwaarnemer haalt uit naar Younes: 'Hij heeft niet eens één gezicht'

Zaakwaarnemer haalt uit naar Younes: 'Hij heeft niet eens één gezicht'

Gepubliceerd: zaterdag 22 september 2018 om 10:16za 22-09-2018 om 10:16

Sedat Duraki heeft hard teruggeslagen naar Amin Younes. De oud-Ajacied vertelde in een openhartig interview met het Duitse persbureau DPA dat hij de verkeerde mensen heeft vertrouwd en spijt heeft van hoe hij de dingen heeft aangepakt. Ook claimde Younes dat hij nooit een contract getekend heeft bij VfL Wolfsburg. Dat laatste blijkt onjuist, als we de woorden van Duraki mogen geloven.

"Ik ben verantwoordelijk voor alles wat ik doe en moet leven met de consequenties", zei Younes nog geen twee weken geleden. "Ik heb fouten gemaakt. Ik heb de verkeerde mensen vertrouwd en was naïef. Bepaalde mensen probeerden mijn hoofd op hol te brengen en dat is hen gelukt. Dat heb ik zelf laten gebeuren."

Younes doelde waarschijnlijk op Duraki. Na de afgeketse transfer naar Wolfsburg brak Younes met de spelersagent, die nu in BILD zijn gram haalt. "Amin moet niet het slachtoffer spelen! Hij is geen slachtoffer van zaakwaarnemers. Ik ken mensen met twee gezichten, maar hij heeft er niet eens een. Hij zit fout!"

Younes ontkende ook getekend te hebben bij Wolfsburg, maar daar klopt volgens Duraki niets van. "Honderd procent! Amin heeft een contract getekend bij VfL Wolfsburg."

Lees ook: Younes spreekt zich uit en heeft spijt: 'Dat is wel mijn grootste fout geweest'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws