Ten Hag ziet in Lozano een Ajax-versterking: 'Hij speelt ook met zijn hart'

Ten Hag ziet in Lozano een Ajax-versterking: 'Hij speelt ook met zijn hart'

Gepubliceerd: zaterdag 22 september 2018 om 11:14za 22-09-2018 om 11:14

Erik ten Hag denkt dat Hirving Lozano een versterking is voor Ajax. De Mexicaanse aanvaller van PSV zou in de ogen van de 48-jarige trainer een aanwinst zijn voor zijn ploeg, ondanks dat er in Amsterdam al veel goede aanvallers rondlopen. 

"Welke speler een versterking voor Ajax zou zijn? Ik denk Lozano", reageert Ten Hag bij Inside Ajax op een kijkersvraag. "Wij hebben zelf heel goede aanvallers, maar ik denk dat het gewoon een prima speler is die iets brengt en iemand is die ook met zijn hart speelt. Hij is heel direct naar de goal. Hij heeft natuurlijk ook zijn snelheid en techniek. Het is een prima speler."

Een andere kijkersvraag was welk rapportcijfer Ten Hag zichzelf geeft na zijn eerste negen maanden in Ajax-dienst. "In de tijd dat ik hier ben heb ik twee wedstrijden verloren (uitwedstrijden bij Vitesse en PSV, red.), maar die hebben we als team verloren. Dat is uitzonderlijk weinig. De prestaties zijn gewoon goed. Dat was in het voorjaar al. In de zomer zijn we alleen maar beter geworden. We moeten de komende wedstrijden gebruiken om nóg beter te worden."

Een cijfer wil Ten Hag zichzelf niet geven. "Dat laat ik aan anderen over."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Zie jij Lozano bij Ajax lopen?

(9587 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws