'Real Madrid heeft 80 miljoen euro over voor De Jong; ook United geïnteresseerd'

'Real Madrid heeft 80 miljoen euro over voor De Jong; ook United geïnteresseerd'

Gepubliceerd: maandag 24 september 2018 om 06:34ma 24-09-2018 om 06:34

Ajax lijkt een enorm bod op Frenkie de Jong tegemoet te kunnen zien. De Telegraaf schrijft maandag dat Real Madrid en Manchester United zich inmiddels ook bij zaakwaarnemer Ali Dursun van de 21-jarige middenvelder hebben gemeld.

De Champions League-winnaar ziet in De Jong op termijn de opvolger van Luka Modric. Real wil aartsrivaal FC Barcelona, dat lange tijd de grootste kanshebber leek, aftroeven en heeft liefst tachtig miljoen euro over voor de Ajacied. De Telegraaf vraagt zich zelfs af of dat genoeg is om hem los te weken. 'Want in de krankzinnige jacht op De Jong lijkt geld geen enkele rol meer te spelen', schrijft de ochtendkrant.

Ajax lijkt daarmee een gigantische financiële slag te gaan slaan. Drie jaar geleden kwam De Jong voor 300.000 euro over van Willem II. Directeur spelersbeleid Marc Overmars ziet toe hoe de Europese grootmachten de strijd met elkaar aangaan. Real en United voegen zich bij een rijtje met Paris Saint-Germain, Manchester City, Bayern München, Tottenham Hotspur en Barça.

"Ik kan dit bevestigen noch ontkennen", reageert Dursun op de vraag of Real Madrid en Manchester United zich bij hem hebben gemeld. "Dat moet je aan Marc Overmars vragen, want ik stuur alle clubs die zich bij me melden naar hem door."

Poll

Heeft Frenkie de Jong al bewezen dat hij klaar is voor de Europese top?

(27764 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws