Berghuis gaat viral met merkwaardige schwalbe: Wat doe je nou, man?

Berghuis gaat viral met merkwaardige schwalbe: "Wat doe je nou, man?"

24-09-2018 08:07
52

Willem Janssen keek raar op toen hij Steven Berghuis in de tweede helft van Feyenoord - FC Utrecht naar de grond zag gaan. Enkele seconden daarvoor gaf de aanvoerder van Utrecht een vriendschappelijke tikje aan de Feyenoorder.

"Wat doe je nou, man? Dat was het eerste wat ik me afvroeg toen ik hem opeens achter mij zag liggen", reageert Janssen in gesprek met De Telegraaf. Na de wedstrijd bespraken de twee het incident. "We hebben allebei een verleden bij FC Twente, kennen elkaar goed."

"We waren kort voor dat moment, waarbij hij op het gras lag, in een duel verwikkeld. Ik veroverde de bal bij hem en toen dat duel voorbij was, liep ik even langs en gaf hem een tikje op zijn hoofd. Zo van: hé, ik had je. Gewoon een leuk tikkie, geen klap van een bokser, joh."

Berghuis, die viral ging met zijn aanstellerij, kon er na afloop om lachen. Het had, met de VAR, echter óók kunnen leiden tot een rode kaart, al denkt Janssen van niet. "Nou, dat zou wel heel gek zijn geweest. Ach, Stevie is af en toe zo. Ik schrok er niet van."