Engelse boulevardkrant ziet 'incredible blast' van Pogba richting Mourinho

Engelse boulevardkrant ziet 'incredible blast' van Pogba richting Mourinho

24-09-2018 09:12
20

Paul Pogba lijkt de vete met José Mourinho op de spits te drijven bij Manchester United. Dat stelt The Sun. De Franse middenvelder kraakte na het 1-1 gelijkspel tegen Wolverhampton Wanderers de gekozen tactiek van de Portugese manager.

"Thuis zouden we moeten aanvallen, aanvallen en aanvallen. Dat is Old Trafford. We spelen hier om aan te vallen", steekt Pogba van wal. "Teams zijn bang als ze United zien aanvallen. Dat was onze fout." Op de vraag waarom zijn ploeg dan zo defensief speelde, blijft de wereldkampioen een antwoord schuldig. "Dat kan ik niet zeggen, want ik ben een speler. Het is niet aan mij."

Ook wanneer wordt gesteld dat United te weinig snelheid en beweging heeft in de ploeg, is het antwoord van Pogba veelzeggend. "Ik ben niet de manager, ik kan dat niet zeggen. Maar het is duidelijk dat we meer opties moeten hebben. Ik kan dat alleen niet zeggen, want ik ben een speler. Dat is hoe ik erover denk, we zouden beter moeten bewegen, ja."

The Sun spreekt van een 'ongelooflijke uithaal' naar de manager en stelt dat de uitspraken van Pogba funest zijn voor de toch al verstoorde relatie met Mourinho. De Portugees haalde na afloop van het duel met Wolves juist uit naar zijn spelers.