'Dit is een drama. Op dit moment zijn we het lachertje van de Eredivisie'

'Dit is een drama. Op dit moment zijn we het lachertje van de Eredivisie'

24-09-2018 11:29
56

Gianluca Nijholt schaamt zich voor de prestaties van NAC Breda. De formatie uit Brabant verloor vijf van z'n eerste zes competitieduels en staat troosteloos onderaan op de Eredivisie-ranglijst. Zaterdagavond ging álles mis tegen VVV-Venlo: 3-0. 

"Ik moet uitkijken wat ik nu ga zeggen. Ik ben echt aangeslagen... Ik weet niet wat ik moet zeggen. Dit doet heel veel pijn. Met name voor de trainer", zei Nijholt na het debacle in Limburg tegen BN DeStem"We zijn niet goed genoeg. Op dit moment zijn we het lachertje van de Eredivisie."

"Op dit moment komt het er niet uit. Dan moet je knokken, vechten en werken voor elkaar, maar dat doen we ook niet. Al pakken we maar een punt. Dat geeft de trainer en het team wat lucht en vertrouwen.. Dit is een drama."

"We spelen zonder vertrouwen. Het lijkt helemaal nergens op. Ik schaam me om dit zo aan jou te vertellen", vervolgde de 28-jarige middenvelder. "Ik kan hier een mooi verhaal vertellen: het komt goed, het was niet zo slecht. Maar dat is niet zo. Jullie hebben het allemaal gezien. Het was dramatisch, ik kan er verder niks van maken."