'Ik heb vernomen dat FC Groningen via-via iemand heeft benaderd: Koeman'

'Ik heb vernomen dat FC Groningen via-via iemand heeft benaderd: Koeman'

Gepubliceerd: maandag 24 september 2018 om 17:32ma 24-09-2018 om 17:32

FC Groningen denkt na een desastreuze seizoenstart aan Erwin Koeman als 'Plan B'. NOS-commentator Jeroen Elshoff heeft dat afgelopen weekend uit 'redelijk betrouwbare bron' vernomen. Momenteel staat Danny Buijs nog aan het roer in het hoge Noorden. 

"Ik hoorde gisteren (zondag, red.) uit redelijk betrouwbare bron dat er via-via een trainer is benaderd om te kijken wat er moet gebeuren als het zo doorgaat. Er is een Plan B opgesteld. Dat zou Erwin Koeman zijn", aldus Elshoff tijdens de NOS Voetbalpodcast

Buijs (36) maakt dit seizoen zijn debuut als trainer in het profvoetbal. FC Groningen gaf de oud-prof de kans na een aantal goede jaren bij amateurclub Kozakken Boys. Vooralsnog verloopt de entree van Buijs in de Eredivisie dramatisch: Groningen ging al vijf keer onderuit in de eerste zes speelrondes. Drie thuisduels leverden niet één punt. Zondag was AZ met 3-1 te sterk. 

De naam van Koeman zingt nu dus rond in het Hitachi Stadion. De oud-speler van De Trots van het Noorden werkt momenteel in Turkije. Hij is daar assistent van Fenerbahçe-trainer Phillip Cocu. 

Poll

Moet FC Groningen nu al ingrijpen en Koeman halen?

(2978 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws