Waterreus begrijpt Van Bommel niet: 'Kan ook thuis met Bert over voetbal praten'

Waterreus begrijpt Van Bommel niet: 'Kan ook thuis met Bert over voetbal praten'

Gepubliceerd: maandag 24 september 2018 om 21:36ma 24-09-2018 om 21:36

Ronald Waterreus is onder de indruk van de trainerskwaliteiten van zijn oude ploeggenoot Mark van Bommel. De voormalig doelman vindt het alleen vreemd dat de PSV-trainer zijn schoonvader Bert van Marwijk in de technische staf van de Eindhovenaren heeft opgenomen.

Volgens Waterreus kan Van Bommel beter een 'dwarsdenker' naast zich in de dug-out zetten. "Als Van Bommel al een zwak punt heeft, is het wat er gaat gebeuren als hij een keer verliest. Daar kan Bert ook niet zo goed tegen", laat de oud-keeper weten bij Peptalk op Ziggo Sport. "Ik heb niets tegen Bert, integendeel, maar als ze zo graag over voetbal willen praten, kunnen ze dat thuis toch ook doen? Ik zie hier niet de meerwaarde van in."

Waterreus zou graag een assistent zien die af en toe tegengas durft te geven. "Iemand die hem erop durft te wijzen: vriend, dat heb je niet goed gezien of dat had je beter kunnen doen. Dat is Mark niet gewend en daar houdt hij ook niet van. Ik heb er morgen alweer last van dat ik dit heb verteld", knipoogt de Limburger.

Lees meer over: Eredivisie PSV

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws