Buitenspel: aan Feyenoord en PSV gelinkte Brit wordt drie keer vader in zes weken

Buitenspel: aan Feyenoord en PSV gelinkte Brit wordt drie keer vader in zes weken

Gepubliceerd: maandag 24 september 2018 om 23:58ma 24-09-2018 om 23:58

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Stoke City-aanvaller wordt drie keer vader in zes weken
Stoke City-spits Saido Berahino heeft heel wat beschuit met muisjes in huis moeten halen. Volgens The Sun staat de naam van de 25-jarige spits op de geboortekaartjes van twee kinderen, geboren op 30 mei en 17 juli. Inmiddels heeft zich nóg een vrouw gemeld bij de advocaten van Berahino: deze bracht op 15 juli een dochter ter wereld en claimt dat Berahino de vader is.

De spits speelt sinds januari 2017 bij Stoke City, waar hij met Erik Pieters, Bruno Martins Indi, Cuco Martina en Ibrahim Afellay in één kleedkamer zit. In ruim anderhalf jaar tijd heeft Berahino welgeteld twee doelpunten in officiële wedstrijden gemaakt. Afgelopen zomer meldde FOX Sports nog dat Feyenoord en PSV met hem in gesprek zouden zijn.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws