Ten Hag geeft niet toe: 'Misschien als je het hem nu één op één vraagt'

Ten Hag geeft niet toe: 'Misschien als je het hem nu één op één vraagt'

25-09-2018 06:38
53

Ronald de Boer denkt dat Erik Ten Hag het de volgende keer wel degelijk anders aan zou pakken tegen PSV. De Ajax-trainer koos in het centrum voor Frenkie de Jong en Daley Blind en Carel Eiting op het middenveld. Dat pakte verkeerd uit, maar Ten Hag zei na afloop geen spijt te hebben van die beslissing.

"Hij weet als geen ander dat keuzes die verkeerd uitpakken op cruciale momenten zwaar tellen bij een club als Ajax", vertelt De Boer in De Telegraaf. "Je wordt altijd op een weegschaal gelegd als je een keuze maakt die niet goed uitpakt. Dat weet Ten Hag ook. Dat gebeurt als je bij de grootste club van Nederland zit."

Ten Hag zei na afloop van PSV - Ajax geen spijt te hebben van zijn keuzes, maar De Boer denkt denkt dat hij iets anders toe zou geven als de camera's er niet bij zijn. "Misschien als je het hem nu één op één vraagt, dat hij zegt: dat ga ik de volgende keer niet doen. Tegen PSV althans."

Ajax verloor de topper kansloos met 3-0, waardoor ook Sjaak Swart teleurgesteld is. "Natuurlijk was die topper tegen PSV teleurstellend! Maar ik ga er niks over zeggen, want dan worden ze boos."

No Poll