Heftig Padt-nieuws kwam hard aan: Ik schrok me de rambam

Heftig Padt-nieuws kwam hard aan: "Ik schrok me de rambam"

Gepubliceerd: dinsdag 25 september 2018 om 08:13di 25-09-2018 om 08:13

Hans Nijland is 'boos en teleurgesteld' in Sergio Padt en 'schrok zich de rambam' toen hij het nieuws hoorde. De algemeen directeur van FC Groningen heeft echter ook met de doelman te doen.

Padt werd zondagavond opgepakt in de trein nadat hij agressief gedrag vertoonde. De doelman had geen geldig vervoersbewijs bij zich en werd boos toen hij hierop aangesproken werd door het treinpersoneel. Padt werd ingerekend.

"Ik schrok me de rambam toen ik hoorde dat Sergio in de cel zat. Dit gedrag past helemaal niet bij hem", vertelt Nijland aan het Algemeen Dagblad. "Ik ken weinig voetballers die sociaal zo betrokken zijn als hij. Wij hebben met Sergio meer dan een werkgevers-werknemersrelatie."

Nadat Padt werd vrijgelaten had hij een gesprek met Ron Jans en Nijland. Dat gesprek vond plaats in het huis van Nijland. "Daar zat een zeer aangeslagen vent. Sergio gaat natuurlijk publicitair enorm door het slijk. Ik snap dan ook heel goed dat hij geen aanvoerder meer wil zijn van FC Groningen. Ik ben boos en teleurgesteld in hem, maar heb ook met hem te doen."

Lees ook: Nijland: 'Het is in ieder geval een feit dat Sergio Padt gedronken heeft'

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws