Slutsky mist Linssen en weet van blamage: 'Zal ik voor wedstrijd ook op wijzen'

Slutsky mist Linssen en weet van blamage: 'Zal ik voor wedstrijd ook op wijzen'

Gepubliceerd: dinsdag 25 september 2018 om 13:07di 25-09-2018 om 13:07

De grootste verassing in de KNVB Beker van vorig jaar was de uitschakeling van Vitesse door de amateurs van Swift. Dit seizoen begint het bekertoernooi met een wedstrijd tegen de amateurs van RKAV Volendam. Bij de Arnhemmers ontbreekt Bryan Linssen door een enkelblessure.

De Russische trainer Leonid Slutsky is op de hoogte van de blamage van vorig jaar. "Daar zal ik voor de wedstrijd ook op wijzen", verklaart hij tegenover De Gelderlander. "Dat soort taferelen wil ik niet zien. We zijn niet in de positie om gemakkelijk over een wedstrijd te denken. Dat geldt ook voor Volendam."

Toch zal Slutsky wel enkele wijzigingen doorvoeren. Zo gaat Remko Pasveer keepen en staan Khalid Karami, Max Clark en Danilho Doekhi in de basis. Dat betekent dat vaste waardes Vyacheslav Karavaev, Alexander Büttner en Jake Clarke-Salter rust krijgen. Verder speelt Thomas Bruns op het middenveld en start Oussama Darfalou voorin.

Linssen ontbreekt door klachten aan zijn enkel. "Bryan komt er nu bij", aldus Slutsky. "Hij heeft tegen ADO een tik op de enkel gehad. Hij moet enkele dagen rust houden. Dan zien we verderop in de week wel hoe hij ervoor staat." Of hij mee kan doen in de wedstrijd van komend weekend tegen Feyenoord is nog niet zeker.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws