'Veel wijzigingen bij PSV in aanloop naar bekerduel: kans op basisdebutanten'

'Veel wijzigingen bij PSV in aanloop naar bekerduel: kans op basisdebutanten'

Gepubliceerd: dinsdag 25 september 2018 om 15:03di 25-09-2018 om 15:03

Mark van Bommel heeft veel zin in het bekertoernooi. De PSV-coach vertelt op de officiële clubwebsite dat hij het ziet als een uitdaging voor zijn ploeg om hetzelfde spel te laten zien. 

Van Bommel kijkt, ondanks de zeer verschillende omstandigheden, uit naar het bekerduel van woensdagavond met Excelsior Maassluis en ziet het duel juist als een uitdaging voor zijn elftal. "Je gaat van een stadion naar een amateurcomplex met 3500 man, die heel dicht op het kunstgras staan. Als speler had ik geen enkel probleem om me daarvoor te motiveren. Het is juist de uitdaging om hetzelfde spel te laten zien."
 
De coach verwacht niet dat zijn spelers de ontmoeting met Tweede Divisie-club Maassluis zullen onderschatten. "Je moet onverstoorbaar zijn. Daar zijn we al het hele seizoen mee bezig en de spelers gaan daar goed mee om." Van Bommel weet dat het makkelijk is om te zeggen, maar meent dat het wel zo is. "Het is een mooi moment om te laten zien dat we ver zijn."
 
De verwachting is dat de PSV-trainer veel wijzigingen door zal voeren voor het bekerduel. Zo verwacht het Eindhovens Dagblad dat onder andere Trent Sainsbury, Nicolas Isimat-Mirin, Aziz Behich, Donyell Malen, Erick Gutiérrez en Bart Ramselaar speeltijd gaan krijgen.

Poll

Ook met een gewijzigd team moet PSV makkelijk kunnen winnen

(2343 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws