Ik hoop op een hele slechte amateurclub of Ajax- of Feyenoord-uit

"Ik hoop op een hele slechte amateurclub of Ajax- of Feyenoord-uit"

Gepubliceerd: dinsdag 25 september 2018 om 21:31di 25-09-2018 om 21:31

Kenny Teijsse hoopt na de bekerstunt tegen Telstar op 'hele slechte amateurclub' of een uitwedstrijd bij Ajax of Feyenoord. De spits van de amateurs van AFC blijft nuchter na de 5-0 overwinning op de Keuken Kampioen Divisie-club. Teijsse speelt met AFC in de Tweede Divisie.

"Ik dacht wel dat we gingen winnen, maar dat spreek je niet uit", vertelt Teijsse aan FOX Sports. De oud-speler van onder meer SC Cambuur en Go Ahead Eagles merkt dat het steeds beter begint te draaien bij AFC. "We zitten in een goede flow. Het gaat iedere dag beter. We leren elkaar steeds beter kennen. We hadden vertrouwen. Zo'n wedstrijd waarin je niets te verliezen hebt is lekker. Dat is zonder druk voetballen. Dan kun je 5-0 winnen. Prima toch?"

Donderdag wordt er geloot voor de tweede ronde van de KNVB Beker. De voorspelling van Teijsse? "Ik hoop op een hele slechte amateurclub of Ajax- of Feyenoord-uit. Dat zou mooi zijn. Geen middenmoter-achtig iets of een topclub uit de Keuken Kampioen Divisie. Óf Ajax óf een heel slechte amateurclub."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws