Woedende Brugge-coach: Ons ego is groter dan dat van Ronaldo en Sergio Ramos

Woedende Brugge-coach: "Ons ego is groter dan dat van Ronaldo en Sergio Ramos"

Gepubliceerd: donderdag 27 september 2018 om 12:47do 27-09-2018 om 12:47

Coach Ivan Leko van Club Brugge heeft na het 2-0 verlies in de Belgische beker tegen de amateurs van Deinze hard uitgehaald naar zijn spelers, maar ook naar zichzelf.

"Dit is een blamage", zei de coach furieus na afloop van de wedstrijd. "Een drama. Een schande. Schan-da-lig. We waren alleen maar met onszelf bezig. Hoe mooi we zijn. Hoe goed we kunnen voetballen. Ons ego is groter dan dat van Ronaldo en Sergio Ramos. We hadden geen respect voor de basisregel van het voetbal: alles geven."

De Kroatische coach was niet alleen boos op zijn spelers, naar ook op zichzelf. "Ik ben de eerste schuldige - ik heb hier niet op geanticipeerd. Als een ploeg zó speelt, is het alsof deze groep geen trainer heeft. We hebben samen gefaald. Dit is een schande voor ons shirt. We hebben geen enkele kans gecreëerd."

Stefano Denswil en Ruud Vormer stonden tijdens de verliespartij niet op het veld, zij kregen rust. Sofyan Amrabat werd na 58 minuten gewisseld, terwijl Arnaut Danjuma Groeneveld na de rust pas in het veld kwam. Helaas voor Club Brugge kon ook hij het tij niet keren.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws