Braken boos op NEC-verzorger: Ik hoorde meteen dat het niet goed was

Braken boos op NEC-verzorger: "Ik hoorde meteen dat het niet goed was"

Gepubliceerd: zaterdag 29 september 2018 om 08:15za 29-09-2018 om 08:15

Sven Braken kan leven met de 1-1 tegen Go Ahead Eagles. De spits van NEC was in de Keuken Kampioen Divisie-topper trefzeker namens zijn club.

"Van tevoren wil je winnen, maar gezien de wedstrijd moet je genoegen nemen met een punt", vertelt Braken aan FOX Sports. "Je bent altijd blij als je scoort. Daar word je ook op afgerekend. Zij hadden het betere van het spel en wij waren zoekende. Toch gingen we met 1-0 de rust in. Dan pas je wat dingen aan. Dat ging hartstikke goed, maar na het moment met de keeper staan we niet op te letten."

Braken doelt op het moment rond Norbert Alblas, die geblesseerd raakte. De spits geeft toe dat hij boos was op de verzorger van NEC. "Ik hoorde meteen dat het niet goed was. Ik snapte niet goed waarom hij er niet uit ging. Uiteindelijk moet ik m'n woorden terugnemen, want hij wilde zelf door. Uiteindelijk voelde het toch niet goed genoeg en moest hij er alsnog uit. Dat was ook in het heetst van de strijd."

Braken en Anass Achahbar spelen op dezelfde positie, maar zijn geen concurrenten. Ze spelen samen in de spits. "Dat bevalt hartstikke goed. Ik vind Anass een echte tien, maar hij kan ook in de spits. Op de trainingen gaat het allemaal wat makkelijker. In de wedstrijden moet het er meer uitkomen."

Poll

Gaat NEC promoveren?

(1346 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws