Film over wild leven van Van der Meyde op komst: Ze zitten nu in de laatste fase

Film over wild leven van Van der Meyde op komst: "Ze zitten nu in de laatste fase"

29-09-2018 15:07
21

Echt waar: er is een film over het wilde leven van Andy van der Meyde op komst. De voormalig aanvaller van onder meer Ajax, Internazionale en Everton vertelt dat zaterdag in het Algemeen Dagblad. 

"Ik heb begrepen dat ze in het laatste stadium zijn van de voorbereidingen. Ik hoop dat die volgend jaar uitkomt", zegt Van Der Meyde in gesprek met de krant. De film is gebaseerd op Geen Genade, een biografie over de oud-international van de hand van Thijs Slegers. Het boek verkocht in 2012 dusdanig goed, dat er besloten werd dat er een film gemaakt zou worden. Nu, zes jaar later, is het bijna zover. 

"Ze zitten nu in de laatste fase. Als de opnamen gaan beginnen, word ik daar ook bij betrokken. Ze gaan ook in het buitenland filmen. Het zou mooi zijn als Tygo Gernandt mij kan spelen."

Van der Meyde (38) vertelt verder dat hij plannen heeft om terug te keren in de voetballerij als spelersbegeleider. Daarnaast is hij bezig met een theatertour met zijn levenspartner Melissa én verschijnt op YouTube wekelijks een uitzending van YouTube-show Met Andy in de Auto