'United kijkt verder en voert eerste gesprekken met beoogde Mourinho-opvolger'

'United kijkt verder en voert eerste gesprekken met beoogde Mourinho-opvolger'

Gepubliceerd: zaterdag 29 september 2018 om 16:24za 29-09-2018 om 16:24

De druk op de schouders van José Mourinho neemt toe na de 3-1 nederlaag tegen West Ham United in de Premier League. Volgens beIN Sports bereidt Manchester United zich zelfs al voor op een leven na de Portugees.

The Mancunians zouden verkennende gesprekken hebben gevoerd met Zinedine Zidane, zo wordt gemeld na de afstraffing bij West Ham. De Franse oud-trainer van Real Madrid wordt al langer aan de Engelse topclub gelinkt. Volgens The Sun volgt hij zelfs al Engelse lessen om goed voorbereid aan de klus op Old Trafford te beginnen. Zidane staat in ieder geval te trappelen om aan de slag te gaan bij United.

Mourinho komt ondertussen steeds meer onder druk te staan. United is met drie nederlagen en één gelijkspel in zeven duels zeer teleurstellend begonnen aan het seizoen in de Premier League. De achterstand op koploper Liverpool bedraagt nu al acht punten. Tot overmaat van ramp was Derby County midweeks te sterk in de League Cup. Ook de ruzie met Paul Pogba doet Mourinho weinig goed.

Hoewel het United-bestuur eerder nog vertrouwen leek te houden in Mourinho, ontstaan er nu dus toch barstjes in de samenwerking. Pogba zou willen vertrekken als de Portugees aanblijft.

Poll

Is Zidane de ideale opvolger voor Mourinho?

(4498 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws