Polak wordt weggestuurd en loopt leeg: 'Het is zoeken. Polak een keer wegsturen'

Polak wordt weggestuurd en loopt leeg: 'Het is zoeken. Polak een keer wegsturen'

Gepubliceerd: zondag 30 september 2018 om 09:23zo 30-09-2018 om 09:23

Sjaak Polak was woedend na de Noordwijkse derby tussen zijn SJC en vv Noordwijk. De thuisploeg leed een 1-3 nederlaag in eigen huis en de trainer werd na een kwartier naar de tribune gestuurd door de scheidsrechter.

Deze gaf vroeg in de wedstrijd een strafschop aan de gasten, tot ergernis van Polak. De oud-prof ging de discussie aan met de arbitrage en mocht daarna inrukken. "Weet je wat het is, het is zoeken. Sjaak Polak toch een keer weg willen sturen", aldus de zichtbaar geïrriteerde SJC-trainer in gesprek met Omroep West. "Maar ik ben altijd netjes en beleefd. Zelfs de Noordwijk-supporters achter de dug-out vonden het schandalig."

Polak benadrukt dat hij niets ongepasts heeft gezegd tegen de scheidsrechter. "Die fans zeiden: we hebben allemaal gehoord wat je zei, helemaal niets verkeerds. Ik zei: dat weet ik zelf ook wel. Als ik hem beledig en beschadig, moet ik op de blaren zitten. Klaar. Maar ik moest terug naar mijn hok, terwijl de hele Noordwijk-bank buiten het vak stond! Dan moet hij die ook allemaal wegsturen! Het begint allemaal met die pokkenstrafschop. Ik dacht: daar gaan we weer... Wij als klein clubje zijn altijd de dupe. Ik begrijp het nog steeds niet, dan verkracht de scheids de hele wedstrijd."

SJC staat na de nederlaag in de derby veertiende (van de achttien, red.) in de Derde Divisie Zaterdag. Tegenstander Noordwijk is nog ongeslagen en staat samen met Quick Boys bovenaan.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws