Op de weg terug bij PSV: Ik pikte voor mijn gevoel net goed aan bij het eerste

Op de weg terug bij PSV: "Ik pikte voor mijn gevoel net goed aan bij het eerste"

30-09-2018 17:48
16

Jong PSV verloor zondag nipt van FC Twente (2-1), maar Dante Rigo houdt een goed gevoel over aan de trip naar Enschede. De Belg scoorde en is op de weg terug.

Rigo opende tegen Twente de score en was in de slotfase dicht bij nóg een doelpunt. Zijn vrije trap belandde op de paal. "Ik raakte hem lekker en dacht dat hij erin zou gaan. Zo klein is het verschil dan tussen een mooi resultaat of verliezen", reageert de negentienjarige middenvelder tegenover het Eindhovens Dagblad.

Wedden

Meer odds

Een blessure hield Rigo de laatste weken aan de kant. "Dat ik het negentig minuten heb volgehouden, is natuurlijk positief. Ik pikte voor mijn gevoel net goed aan bij het eerste en raakte op een vervelend moment geblesseerd. Nu voel ik me terug en dit zijn echt prima wedstrijden om weer erin te komen."

Jong PSV speelde zondagmiddag in een volle Grolsch Veste: liefst 25.000 mensen waren op het Keuken Kampioen Divisie-duel afgekomen. Rigo: "De entourage is Eredivisie-waardig. Wat dat betreft is er geen verschil met veel uitwedstrijden van PSV en daarom is het mooi om op dit niveau terug te komen."