Persoonlijk zeg ik: wat iedereen zegt of schrijft, daar heb ik schijt aan

"Persoonlijk zeg ik: wat iedereen zegt of schrijft, daar heb ik schijt aan"

01-10-2018 10:08
13

Mikhail Rosheuvel weet amper wat-ie meemaakt bij NAC Breda. De zomeraanwinst van de hekkensluiter verloor zaterdagavond in het Rat Verlegh Stadion met 2-0 van PSV. Het was alweer de zesde nederlaag in zeven wedstrijden. Na het laatste fluitsignaal volgde er zowaar applaus van de thuisfans. 

Rosheuvel noemt de waardering van de supporters in Breda 'een beetje wrang'. "De ene keer kun je er geen pepernoot van, een paar uur later ben je die jongen met veel inzet en strijd. Ik laat me er niet door van de wijs brengen en probeer alles te relativeren. Het voelt alsof ik in een achtbaan zit. Elke dag gebeurt hier iets. En als de resultaten tegenvallen, wordt een zwartepiet gezocht", aldus de aanvaller in gesprek met het Algemeen Dagblad. 

Het is voor NAC zaak om snel te punten te pakken. "Wij moeten het op het veld laten zien en het ongelijk van de critici bewijzen. Wat inzet betreft was het een groot verschil met de afgelopen weken. Misschien door de gebeurtenissen en door wat over ons gezegd en geschreven wordt. Iedereen gaat daar anders mee om. Toch zijn we nog hechter geworden. Persoonlijk zeg ik: wat iedereen zegt of schrijft, daar heb ik schijt aan. Dat heeft geen invloed op mij."