Ten Hag selecteert 22 man voor Bayern-clash: ook De Jong en Wöber mee

Ten Hag selecteert 22 man voor Bayern-clash: ook De Jong en Wöber mee

01-10-2018 10:49
62

Frenkie de Jong en Max Wöber behoren tot de wedstrijdselectie van Ajax voor de Champions League-kraker tegen Bayern München. Dat maakt Ajax maandag bekend via de officiële kanalen. Afgelopen zaterdag ontbraken de twee tegen Fortuna Sittard.

De wedstrijd in München staat dinsdagavond om 21.00 uur op het programma in de Allianz Arena. De Jong (21) haakte afgelopen weekend af met een kuitblessure. Eerder op de dag schreef De Telegraaf nog dat er een vraagteken achter de naam van de Oranje-international stond. 

Wöber bleek vlak voor de aftrap in Sittard te ziek om deel uit te maken van de selectie. De Oostenrijkse verdediger is nu hersteld en reist met Ajax af naar München. Ajax won z'n eerste Champions League-duel met 3-0 van AEK Athena. Bayern München boekte een zege bij Benfica. 

De complete wedstrijdselectie van Ajax
Andre Onana, Kostas Lamprou, Dominik Kotarski, Rasmus Kristensen, Matthijs de Ligt, Max Wöber, Noussair Mazraoui, Daley Blind, Perr Schuurs, Nico Tagliafico, Donny van de Beek, Dusan Tadic, Carel Eiting, Zakaria Labyad, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Hakim Ziyech, David Neres, Klaas-Jan Huntelaar, Kasper Dolberg, Dani de Wit en Ryan Gravenberch