Doelpuntenmaker vertrekt geïrriteerd uit De Kuip: 'Het kost ons weer punten'

Doelpuntenmaker vertrekt geïrriteerd uit De Kuip: 'Het kost ons weer punten'

01-10-2018 11:25
23

Matus Bero was tevreden met zijn treffer in de met 2-1 verloren wedstrijd tegen Feyenoord, maar toch ging hij teleurgesteld van het veld in Rotterdam. De middenvelder van Vitesse miste vlak na de directe rode kaart voor Thomas Bruns een kans om de Arnhemmers weer op voorsprong te schieten.

"Als ik die kans had gemaakt, was de wedstrijd anders gelopen", zei de middenvelder tegen een verslaggever van de Gelderlander. "De bal kwam iets achter me, toch moest ik scoren. Goede spelers maken vanuit die positie een goal. Ik moet ervan leren. Maar het heeft geen zin om lang achteruit te kijken. Het is gebeurd. Kop op. De volgende keer gaat zo'n kans erin."

Bero liep na afloop van de wedstrijd geïrriteerd van het veld. "Zo'n groot verschil tussen de eerste en tweede helft mocht ons niet nog een keer overkomen. Toch begonnen we de tweede helft weer slecht. Ik heb er geen verklaring voor. We moeten echt werken aan dit probleem. Het kost ons gewoon weer punten."

De Slowaak speelt sinds dit seizoen voor Vitesse en maakte zondag zijn tweede competitietreffer. Het was zijn eerste keer in De Kuip. "Ik heb in Turkije gespeeld, hè", zei de Slowaak lachend. "Ik ben dus wel het één en ander gewend. Het was wel een mooie atmosfeer. Spelen in zulke stadions is een droom. Al ben ik ook gewoon blij met ons eigen Gelredome."