Manchester United imponeert opnieuw niet en speelt gelijk op Old Trafford

Manchester United imponeert opnieuw niet en speelt gelijk op Old Trafford

02-10-2018 23:20
16

Manchester United heeft op Old Trafford een punt overgehouden aan het Champions League-duel met Valencia. De ploeg van José Mourinho kwam thuis niet verder dan 0-0.

Manchester United - Valencia
 United draait al een aantal weken belabberd en ook het spel tegen Valencia was niet best. The Red Devils oogden ongeïnspireerd en leken zichzelf niet. Marcus Rashford liet een aantal keren na om United op 1-0 te zetten.

In de tweede helft was Paul Pogba de pechvogel. Aan de andere kant was Valencia een aantal keren dicht bij een goal op Engelse bodem. Na 92 minuten spelen floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.

United ontsnapt dus niet aan de crisis. Aanstaande zaterdag wacht een thuisduel met Newcastle United in de Premier League.

Juventus - Young Boys
Juventus heeft ook de tweede Champions League-wedstrijd in Groep H in winst omgezet. In Turijn was Young Boys slechts figurant in een duel dat door De Oude Dame negentig minuten lang gedomineerd werd: 3-0. Bij Juventus was Paulo Dybala met drie treffers de grote man.

De start van Juventus had niet beter gekund. Dybala schoot al na vijf minuten raak na een fantastische crosspass van Leonardo Bonucci. De Argentijn liet de bal op de binnenkant van zijn voet landen: 1-0. Na 33 minuten was de wedstrijd gespeeld met de tweede goal van Dybala. De Argentijn was er als de kippen bij om een rebound binnen te werken.

De Zwitsers maakten geen moment aanspraak op een resultaat in Turijn. Juventus gaf de supporters nog wat extra waar voor hun geld met de 3-0 van Dybala, die de geschorste Cristiano Ronaldo deed vergeten. De Italianen namen daarna wat gas terug en speelden het duel in de tweede versnelling uit.