Hahn niet enthousiast over Heerenveen-fans: 'Daardoor speel ik liever uitduels'

Hahn niet enthousiast over Heerenveen-fans: 'Daardoor speel ik liever uitduels'

03-10-2018 15:45
74

Warner Hahn vindt het jammer dat hij en zijn ploeggenoten van sc Heerenveen bij thuiswedstrijden kritisch benaderd worden door het thuispubliek. Door de houding van de eigen fans, is het zelfs zó erg dat Hahn het prettiger vindt om uitwedstrijden te spelen. 

De goalie zegt dat in gesprek met Fean Fan Magazine, opgetekend door website Fean OnlineHij ziet dit seizoen veel lege stoeltjes in het Abe Lenstra Stadion. "Dat heet toch juist clubliefde als je de club altijd blijft steunen? Bij FC Twente verkopen ze dit jaar, ondanks de degradatie, meer seizoenkaarten dan vorig jaar. Dat is bizar. Supporters hier zijn meestal kritisch, bij een terugspeelbal of als het even niet lekker loopt, beginnen ze soms al te fluiten. Dat is niet leuk en dat helpt ons ook niet."

"Ik vind dat oprecht jammer", vervolgt de sluitpost. "Want het zorgt ervoor dat ik zelf liever uitwedstrijden dan thuiswedstrijden speel. Bij uitwedstrijden heb je te maken met vijandigheid van de harde kern die vaak achter de goal staat. Dat vind ik mooi."